Esports

Jaume Ferrer: "Laporta dóna suport a Godall, però no té cap problema perquè jo em presenti"

El vicepresident i aspirant a la presidència diu que sempre hi ha hagut cordialitat amb Laporta

El vicepresident del Barça i aspirant a la presidència Jaume Ferrer ha reconegut aquesta nit que Joan Laporta dóna suport a Alfons Godall –l'altre membre de la junta directiva que es vol presentar a les eleccions de l'any que ve–, però alhora ha desmentit que Laporta l'esbronqués fa uns dies per haver anunciat la seva intenció de presentar-se.

En una entrevista a Onda Cero, Jaume Ferrer ha puntualitzat que "Laporta té les seves idees, però no té cap problema perquè jo em presenti a les eleccions. Ell dóna suport a Godall, és amic seu des de la infantesa i té dret a preferir una persona, però serà equidistant amb qualsevol dels candidats".

Respecte al presumpte incident difós per la Cadena SER, Ferrer ha dit que aquesta mena de notícies "no són bones per al soci ni per al FC Barcelona", i ha tancat el tema afirmant que "sempre hi ha hagut cordialitat amb el president Laporta", de qui ha defensat la gestió global.

Respecte a les eleccions del 2010, Jaume Ferrer no ha descartat una única candidatura continuista amb Godall, però veu "difícil" arribar-hi, tot i haver-ho intentat. "No és un problema de qui encapçalaria la candidatura; es tracta de qüestions privades, però ho veig difícil", ha dit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.