Esports

Anna Pruna: "La data està fixada i estem buscant un altre rival"

La Federació Catalana de Futbol (FCF) està buscant un altre rival per a l'amistós del pròxim 14 d'octubre

La secretària general d'Esports de la Generalitat de Catalunya, Anna Pruna, ha assenyalat avui que la Federació Catalana de Futbol (FCF) està buscant un altre rival per a l'amistós del pròxim 14 d'octubre, després que la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) hagi prohibit el partit entre Catalunya i els Estats Units.

"S'està buscant un altre rival perquè el partit contra els Estats Units és impossible que es jugui. De tota manera, s'ha fixat una data per a l'amistós i mentre no hi hagi un argument esportiu que ens impedeixi jugar, tractarem de fer-ho", ha manifestat.
Pruna, que ha recordat que la Federació dels Estats Units busca ja un altre rival després de la negativa de l'Espanyola, ha apuntat que en no existir un argument esportiu per prohibir la disputa de l'amistós, "és inviable que hi hagi una rectificació" per part de la RFEF, malgrat que l'argument de l'Espanyola per no autoritzar el partit es referia a la data elegida, no al rival.

La secretària general d'Esports de la Generalitat creu que l'amistós cal jugar-lo "contra l'equip que decideixi la FCF, no contra qui digui la RFEF. Tant és que el rival sigui una estat sobirà o no, però ha de ser la Catalana la que decideixi".

Pruna ha fet aquestes declaracions durant la presentació de les noves equipacions del CB Olesa, que durant les tres pròximes temporades serà patrocinat pel RCD Espanyol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.