Esports

Les escuderies de la Fórmula 1 es reuneixen per començar a perfilar un campionat paral·lel

Els pilots també hi han assistit i han expressat en boca del seu portaveu, Jarno Trulli, el "problema polític" que hi ha amb la FIA

El pols entre Max Mosley, president de la FIA, i els equips que participen en la Fórmula 1 continua, i pot arribar a tenir conseqüències dràstiques.

Les condicions que imposen els màxims mandataris de la F1 per als Mundials de les temporades vinents no convenç gens ni mica les escuderies i aquestes, malgrat haver-se inscrit al campionat del 2010, continuen considerant la possibilitat de crear un Mundial paral·lel al de la Fórmula 1.

Aquest diumenge les vuit escuderies que han presentat la sol·licitud per participar en el campionat de l'any que ve s'han reunit a Istanbul per començar a posar les bases d'un futur campionat al marge de l'organitzat per la F1.

Els pilots també hi han assistit i han expressat en boca del seu portaveu, Jarno Trulli, el "problema polític" que hi ha entre les dues parts.

Tots els equips es mantenen ferms en la seva decisió de no competir sota les condicions de la FIA la temporada que ve si es mantenen les polèmiques restriccions de pressupostos.

Aquest divendres la FIA ha de fer pública la llista d'equips que correran el Mundial del 2010 i no es descarta que les vuit escuderies -a excepció de Williams i Force India- acabin renunciant a les seves places.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.