El Joventut derrota el Vive Menorca (92-74)

Lliga ACB

El Joventut ha derrotat (92-74) un Vive Menorca que no ho ha posat fàcil als de Badalona durant els dos primers quarts gràcies a la seva superioritat en el rebot ofensiu però que ha claudicat després del descans.

No ha estat fins al tercer quart quan els locals han trencat el partit de la mà de Ricky Rubio i Pau Ribas. Els dos del planter han anotat 31 punts entre tots dos i han aconseguit trencar el partit (48-37, min. 24).

Els badalonins han compensat la seva inferioritat en el rebot (han cedit 17 rebutjos en defensa) amb un gran encert en els llançaments triples amb 15 cistelles de 31 intents.

Els màxims anotadors de l'equip verd-i-negre han estat Ricky Rubio i Bogdanovic amb 16 punts cada un, i Pau Ribas i Mallet, amb 15, també cada un.

De l'equip menorquí els millors encistelladors han estat Jeter i Marc Fernández amb 18 punts cada un, i Eley amb 13.

Abans de l'inici del partit, jugat al Palau Olímpic de Badalona, s'ha guardat un minut de silenci en memòria de les víctimes del temporal de vent a Catalunya i en especial dels quatre nens del Club de Beisbol de Sant Boi de Llobregat.