El Ricoh Manresa i el CAI Saragossa es classifiquen per a les semifinals de la lliga LEB

El Ricoh Manresa i el CAI Saragossa s'han classificat per a les semifinals de la lliga Adecco LEB després de vèncer al Villa de los Barrios i Drac Inca respectivament en el tercer partit dels quarts de final. Aquestes victòries els permetrà aspirar a jugar a la lliga ACB de cara la temporada que ve.

Els jugadors del Ricoh Manresa no van tenir moltes complicacions per imposar-se en la tercera trobada de la sèrie al Villa de los Barrios, al qual va vèncer per 90-80 en un sensacional partit de Ricardo Guillén, que va aconseguir 22 punts, però que no va poder evitar l'eliminació del seu equip.

Els manresans sempre van anar per davant en el marcador i en el segon quart van aconseguir 30 punts i els va permetre afrontar la resta del joc amb molta més tranquil·litat. Tot al contrari va ocórrer en el partit entre CAI Saragossa i Drac Inca, que es va decidir en els set segons finals amb una cistella guanyadora del nord-americà Lionel Chalmers.

El conjunt aragonès, molt superior en tota l'eliminatòria, va patir en excés en un partit on va pagar els seus errors defensius, malgrat el feble atac local. Només va ser capaç d'aconseguir sis i nou punts en el segon i en el tercer quart, respectivament.