Els reforços de l'Espanyol destaquen en el debut davant del Peralada

L'Espanyol d'Ernesto Valverde s'ha imposat per 0-2 al conjunt local, el Peralada de Primera Catalana, en la primera trobada de la pretemporada amb una bona actuació dels nous reforços blanquiblaus: Smiljanic, Clemente Rodríguez i Valdo.

Valverde ha presentat dos onzes diferents en cadascuna de les parts per a donar minuts a tots els jugadors. En la trobada ha quedat palesa la falta de ritme d'ambdós equips, però la major qualitat del conjunt espanyolista s'ha acabat imposant.

En la primera meitat, el serbi 'Lola' Smiljanic, autor d'un gol, i el lateral argentí Clemente Rodríguez han estat els més destacats per part del quadre 'perico', que ha trobat prou oposició per part dels locals en els primers minuts.

El guió de la trobada no ha canviat gaire en la segona meitat i, en aquesta ocasió ha estat Valmiro Lopes 'Valdo' qui ha disposat de les millors oportunitats i fins i tot s'ha estrenat amb el seu nou equip en assolir el segon gol del seu equip.

Amb aquest partit l'Espanyol posa fi a una setmana de concentració a la localitat gironina de Peralada. La plantilla blanquiblava disposarà d'un dia de vacances abans d'emprendre un viatge a Anglaterra, on jugarà quatre partits.