Esports

Rijkaard recupera Zambrotta, Touré i Márquez, i prescindeix de Thuram

El Barça ha recuperat Gianluca Zambrotta, Touré Yayá i Rafael Márquez per al partit de diumege davant l'Almeria, mentre que Frank Rijkaard ha deixat fora de la llista Lilian Thuram, Santi Ezquerro i Marc Crosas.

A la llista de convocats també hi ha Leo Messi, malgrat que l'argentí s'havia entrenat al marge de l'equip en els últimes sessions, a causa d'una problemes musculars.

Amb Zambrotta, Touré i Márquez, Rijkaard recupera bona part de la columna vertebral defensiva. Zambrotta es va lesionar el 26 de setembre davant el Saragossa. Va patir un trencament muscular al recte anterior que l'ha mantingut fora de l'equip, exactament durant un mes. El seu lloc l'havia ocupat Oleguer Presas.

Més important per al funcionament de l'equip és l'alta de l'ivorià Touré Yayá. Es va lesionar davant el Llevant, va patir un trencament al bíceps femoral de la cama esquerra en una acció fortuïta quan es va acabar del partit. La seva presència en el titular la va cobrir Andrés Iniesta, amb què l'equip de Rijkaard va perdre arribada.

També ha rebut l'alta el mexicà Rafael Márquez. Ha estat més de tres setmanes per recuperar-se d'un trencament al solear que va patir davant l'Stuttgart.

La llista
La llista completa de convocats està formada per Valdés, Jorquera, Henry, Xavi, Iniesta, Milito, Abidal, Oleguer, Messi, Puyol, Ronaldinho, Touré, Márquez, Zambrotta, Gudjohnsen, Sylvinho, Giovanni i Bojan Krkic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.