Esports

Ronaldinho continua amb molèsties i torna a quedar-se fora de la llista

Ronaldo de Assís Moreira, Ronaldinho, ha tornat a protagonitzar aquest dissabte un informe mèdic del Barcelona en què es detalla que el jugador "segueix tenint molèsties a la cama dreta", raó per la qual ha tornat a quedar-se fora de la convocatòria per al partit davant el Valladolid.

Encara que el brasiler volia jugar en la tornada de les semifinals davant el València i s'ha exercitat amb normalitat al llarg de la setmana, el club ha tornat a informar que el jugador "és baixa" per al partit de demà a causa de les molèsties que li han impedit jugar a Almeria.

El brasiler es perdrà el seu tercer partit consecutiu, després d'absentar-se de l'últim compromís de la lliga i del partit de Copa a Mestalla.

A més dels jugadors lesionats (Giovani s'ha entrenat aquest dissabte amb el grup, encara que segueix de baixa), també s'ha quedat fora de la llista Gabi Milito, sancionat per la seva expulsió a Almeria.

Per completar la convocatòria, Rijkaard ha recorregut a tres jugadors del filial, Víctor Sánchez, Pedrito i Víctor Vázquez.

Els convocats per l'entrenador del Barcelona, Frank Rijkaard, per al partit davant el Valladolid són els següents: Valdés, Pinto, Puyol, Xavi, Gudjohnsen, Iniesta, Eto'o, Zambrotta, Henry, Edmílson, Sylvinho, Thuram, Abidal, Touré, Bojan, Víctor Sánchez, Pedrito i Víctor Vázquez.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.