Esports

Rafael Nadal, disposat a gunyar per quarta vegada consecutiva el torneig

Trofeu Comte de Godó

El tennista Rafael Nadal ha volgut deixar clar que no ha vingut a Barcelona a passejar-se ni a preparar Roland Garros sinó a guanyar per quarta vegada consecutiva el Godó després d'encadenar també el pòquer de títols a Montecarlo.

"Vinc aquí a donar-ho tot. Aquest és un torneig especial per a mi, ja que es juga al meu club de gairebé tota la vida (l'RCT Barcelona). Per a prendre-m'ho com un entrenament, millor em quedo a Mallorca amb els meus amics i entrenant-me només al matí", ha declarat Nadal durant la presentació de la seva nova pàgina web (www.rafaelnadal.com)

El primer títol de la temporada
El número dos mundial ha arribat a la capital catalana després d'aconseguir a Montecarlo el desè Masters Series de la seva carrera i el primer títol de la temporada. Havia rondat el triomf a Chennai i Miami (final) i també a Indian Wells i en l'Open d'Austràlia (semifinals), però ha estat al Principat, on Nadal se sent com a casa, on ha aconseguit engreixar el seu palmarès.

Per al mallorquí, guanyar a Montecarlo "no ha estat un alliberament sinó el premi a moltes setmanes jugant bé". De fet, Nadal està més que satisfet amb aquesta primera meitat de temporada, en la qual ha sumat més punts (1.250) que l'any passat (1.000).

"La temporada està sent dura. Porto ja disputats bastant tornejos i arribant a les últimes rondes en gairebé tots ells. Així que ja he acumulat molts partits, però de moment estic aguantant bé, en part perquè, el jugar bé fa que també et sentis ben físicament", ha explicat.

A la final de Montecarlo, Nadal va tornar a doblegar Roger Feder, el número u del rànquing mundial. El suís ha contractat els serveis de José Higueras per poder plantar cara a l'espanyol en terra batuda, però Rafa creu que és massa d'hora per apreciar una millora en el joc del seu etern rival.

Del quadre del Godó, l'indiscutible rei de la terra batuda prefereix no mirar més enllà de la primera ronda. "De moment, l'únic que em preocupa és Luczak o Starace (d'aquest enfrontament sortirà el seu primer rival), perquè tots els jugadors i tots els partits tenen la seva dificultat".

Que si canviaria aquest somni per una medalla a Pequín? Nadal ho té clar. "Em faria moltíssima il·lusió aconseguir una medalla en els Jocs Olímpics però, per a un tennista, guanyar un Grand Slam, fins i tot la Copa Davis, encara està per davant d'això".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.