Esports

Schuster: "Eto'o és el rei del Camerun"

El tècnic madridista ironitza sobre el fet que el blaugrana s'incorpori tard a la seva selecció per disputar la Copa d'Àfrica

Bernd Schuster, tècnic del Reial Madrid, ha afirmat que el davanter del Barcelona Samuel Eto'o "és el Rei de Camerun", per explicar per què és l'únic futbolista que s'incorporarà amb retard a la preparació d'una selecció que disputarà la Copa d'Àfrica.

Schuster ha lamentat l'absència del seu jugador, Mahamadou Diarra, l'ha equiparat amb les dels sevillistes Kanouté i Keita, i les ha comparat amb els privilegis dels quals gaudirà Eto'o, que podrà jugar el partit de Copa davant el Sevilla i el pròxim de Lliga contra el R. Múrcia, abans de sumar-se al Camerun.

"És un problema de posició, Eto'o és rei de Camerun i Diarra encara no és rei de Mali", ha ironitzat.

"La importància d'Eto'o al seu país és molt més alta que la de Diarra, la de Kanouté o Keita. Ell està més prop del president, que mana més que l'entrenador, no és el cas nostre. És la diferència", ha afegit.

A més, Schuster s'ha mostrat comprensiu amb els seleccionadors que convoquen als seus jugadors des de l'inici de la concentració prèvia a la Copa d'Àfrica.

"L'entrenador vol tenir a la seva gent des del primer dia, a més Mali té un bon equip que pot arribar bastant lluny. Entenc que vulgui tenir als seus jugadors ja i no quan estigui començat el torneig. Jo també faria molta força però nosaltres també tenim els nostres interessos. Cal acceptar-ho simplement", ha conclòs


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.