Esports

Argentina - Brasil, final de la Copa Amèrica

Argentina – Brasil. Igual que fa tres anys, aquesta serà la gran final de la Copa Amèrica, després que l'Argentina es convertís en el malson del somni mexicà. I els dos noms propis de la victòria argentina són, sens dubte, Leonel Messi i Juan Román Riquelme. Els mexicans es van plantar a l'estadi Cachamay amb la il·lusió de ser finalistes del torneig continental per van ser dominats pels nois d'Alfilo Basile.

Heinze va obrir el marcador al minut 45 gràcies a una passada acurada de Riquelme, Messi va crear una genialitat al minut 61 i Riquelme va anotar el tercer gol en un penal al 65, tot i que va merèixer marcar en qualsevol altra jugada. Els mexicans van fallar tots els seus remats, i tot i que van plantar cara a l'Argentina en la primera part, amb els tres gols en el marcador van passar sense pena ni glòria.

Així doncs, les seleccions nacionals del Brasil i l'Argentina disputaran la final de la Copa Amèrica Veneçuela 07, com ja ho van fer fa tres anys a Perú 04. Aleshores va guanyar Brasil en els penals després d'empatar el partit a dos gols.

En la final de diumenge, l'Argentina lluitarà per obtenir el títol número 15 de la Copa Amèrica i desequilibrar l'empat a 14 que manté amb l'Uruguai, fet que la convertiria en la millor selecció de la història del torneig. Per la seva part, si guanya el Brasil, seria la Copa número 8.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona