Esports

Rijkaard: "M'agraden més les crítiques que els elogis"

L'holandès veu el seu equip "capaç de guanyar els quatre partits" que resten fins al tancament de la Lliga

L'entrenador del Barcelona, Frank Rijkaard, ha assegurat avui que afronta com un desafiament el tram final de la temporada, una setmana després que el seu equip perdés el liderat a favor del Reial Madrid, i ha subratllat que li agraden "els moments complicats" i les "crítiques més que els elogis".

Encara que els últims resultats de l'equip blaugrana l'han convertit en objecte de nombroses crítiques, Rijkaard ha insistit que els comentaris sobre la seva feina el deixen "indiferent" i fins i tot ha comentat que li molesten "més els elogis que les crítiques, perquè me les prenc com una motivació afegida".

La seguretat de Rijkaard també ha quedat patent segons la seva opinió sobre el futur immediat del Barça: l'holandès veu el seu equip "capaç de guanyar els quatre partits" que resten fins al tancament de la Lliga. "Estem aquí, amb ganes i creient en les nostres possibilitats. El nostre equip és capaç de complir la feina i aconseguir alguna cosa important", ha dit. "Quan estem bé, som capaços de guanyar qualsevol, així que per què no puc dir que el Barça pot guanyar quatre partits", s'ha preguntat públicament l'entrenador.

Per això, i recollint les paraules de Samuel Eto'o en què el camerunès demanava literalment "collons" als seus companys, Rijkaard ha comentat que un jugador "sempre surt al camp amb els seus atributs", tot i que ha advertit que per triomfar en els pròxims compromisos el seu equip necessitarà "caràcter, mentalitat, companyonia, energia, dinàmica i treball de grup, entre d'altres coses".

Rijkaard, que ha qualificat de "bona notícia" el fet que tant Ronaldinho com Eto'o hagin mostrat la seva intenció de seguir en el Barcelona, ha reconegut que se sap de memòria el calendari del Reial Madrid i ha avisat que en aquesta Lliga, "es pot punxar en qualsevol partit".

Sobre el perill de Fernando Torres, davanter acostumat a marcar davant del Barça, Rijkaard ha qualificat de "gran jugador" l'atacant. "M'agrada molt la seva personalitat, però ells no depenen d'un jugador", ha dit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.