Esports

Carod exigeix a la Federació Espanyola de Futbol que deixi de "polititzar l'esport"

Els jugadors catalans i nord-americans "han d'actuar amb llibertat i plena sobirania"

El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha volgut sortir al pas de la "voluntat intolerable de politització de l'esport que està fent la Federació Espanyola de Futbol, intentant impedir el partit amistós entre les seleccions de Catalunya i els EUA".

"En nom del Govern", Carod ha exigit al president de la Federació Espanyola de Futbol que "deixi que l'esport vagi pel seu camí, que no el polititzi", perquè "no hi ha ni un sol motiu" pel qual el partit no hagi de celebrar-se.

Els jugadors catalans i nord-americans "han d'actuar amb llibertat i plena sobirania", ha defensat Carod, "convençut" que així ho faran.
"És preocupant que algú no només estigui en contra de l'esport, sinó també de l'amistat entre països i seleccions nacionals", ha denunciat Carod, que aquest divendres presideix, per primer cop a París i amb quatre dies d'antelació, la celebració de la Diada.

El vicepresident ha respost amb aquestes paraules "als que diuen que el sol fet que la selecció catalana jugui ja és polititzar l'esport perquè la selecció espanyola fa el mateix, però no en partits amistosos, sinó en partits oficials".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.