L'Akasvayu Girona iguala l'eliminatòria amb el Winterthur Barça

La Penya guanya 71 a 80 al Gran Canària i té un peu i mig a semifinals

Akasvayu Girona ha aconseguit, en un espectacular partit, situar l'empat a un en la seva eliminatòria davant el Winterthur FC Barcelona, al qual ha vençut 85 a 70.

L'equip de Pesic, a diferència del succeït 48 hores abans al Palau Blaugrana, ha estat impecable en defensa i ha tingut sempre el domini davant d'un Barça que ha acabat confiant la majoria d'accions a Juan Carlos Navarro.

Al final del primer quart els gironins, amb un gran San Emeterio, ja dominaven de 4 (22-18), diferència que ha pujat als 9 al descans, 43-34.

No obstant això el millor del partit estava per arribar ja que, en tota la segona part el joc dels gironins s'ha convertit en autèntic recital.

A falta de 4' 20'' per al final, l'Akasvayu Girona ha arribat a guanyar de 20 (77-57) i només una petita reacció final de l'equip barcelonista ha deixat la distància reduïda als 15 punts del marcador final.

Victòria de la Penya
Per la seva banda, la Penya ha guanyat 71 a 80 al Gran Canària i té un peu i mig a semifinals.