Esports

Els Boixos Nois justifiquen el llançament de les bengales per les provocacions dels seguidors pericos

El derbi

El grup radical Boixos Nois ha lamentat aquest dimarts a través de la seva pàgina web www.boixosnois.com "el llançament de bengales i objectes" a espectadors situats a prop de la seva ubicació a Montjuïc, encara que el justifiquen per "les provocacions i intercanvis d'objectes" que es van produir amb els seguidors del RCD Espanyol abans d'entrar a l'estadi.

Mitjançant un comunicat publicat a la seva pàgina web, el col·lectiu de seguidors barcelonistes assegura que camí de Montjuïc van encendre bengales, davant els Mossos d'Esquadra, "sense cap problema" i que pels voltants de l'estadi "van ser rebuts amb llançaments d'objectes que alguns companys van tornar".

Asseguren que els escorcolls a l'entrada del camp "van ser inexistents" i per aquest motiu no se sorprenen que "algú introduís bengales o altres objectes".

Els seguidors radicals del FC Barcelona dels Boixos Nois afirmen que, a diferència d'altres anys, el club blanc-i-blau no va separar "correctament les aficions".

Pel que fa a les entrades, asseguren que "qualsevol persona" les podia comprar en un caixer automàtic. "Nosaltres només vam facilitar la feina als nostres associats. No hi ha cap il·legalitat ni cap maniobra obscura en tot plegat", remarquen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.