Esports

Riera se'n va al Liverpool i Zabaleta, al Machester City

Espanyol

El migcampista de l'Espanyol Albert Riera jugarà les pròximes quatre temporades amb el Liverpool de Rafa Benítez,i el defensa Pablo Zabaleta, amb el Manchester City anglès, també en les pròximes quatre temporades.

Aquests són els acords a què el club català ha arribat amb els altres dos equips anglesos. El Liverpool pagarà pagarà deu milions d'euros pel internacional espanyol i dos més per variables, mentre que el Manchester City abonarà els vuit milions d'euros de la clàusula de rescisió del lateral argentí.

Riera, que avui ha viatjat a la ciutat anglesa per passar la revisió mèdica, abandona l'Espanyol després de tres temporades en les quals ha tingut un rendiment irregular.

El futbolista té previst tornar a Barcelona entre dilluns i dimarts de la setmana que ve per acomiadar-se dels seus companys. Riera ja va advertir a final de la temporada passada que no volia seguir en el conjunt català perquè no se sentia còmode. Al final, i després d'una dura setmana de negociacions, el balear abandonarà l'Espanyol per disputar la Premier League.

Aquesta serà la segona experiència del migcampista a Anglaterra, doncs ja va jugar cedit al Manchester City la temporada 2005-06.

Per la seva banda, Zabaleta ha assegurat que ha sigut "un plaer compartir tres anys amb l'Espanyol", on ha reconegut que ha viscut "moments inoblidables". "Les portes queden obertes perquè quan un se sent còmode i feliç, ho valora molt i expero que en un futur pugui tornar a vestir la samarreta de l'Espanyol", ha remarcat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona