Esports

El Joventut torna a superar el centenar de punts i, amb un gran Hernández Sonseca, venç el Tau (105-100)

Eurolliga

La primera volta de la primera fase de l’Eurolliga va acabar ahir amb victòries dels dos equips catalans. El Joventut va superar el Tau a Badalona per 105-100 i fa un pas important cap al Top 16, i el Regal Barça va guanyar a la pista del Zalgiris Kaunas per 60-75 i és líder del Grup B.

Si la Penya va guanyar dissabte a Bilbao per 100-116 en un marcador NBA, ahir els de Sito Alonso, sobreposant-se a les baixes, van tornar a imposar-se amb un altre recital ofensiu al Tau, que fa una setmana havia guanyat a Badalona en partit de la Lliga ACB.

El Joventut, després d’un primer quart en què va cedir per 15-26, va saber imposar el seu ritme. Amb encert exterior (5/6 triples al segon quart) de la mà de Mallet (17 p), però també amb una bona aportació de Pau Ribas, Bogdanovic, Laviña, Jagla, Wright i Pere Tomàs, i amb eficàcia interior amb un bon Norel (10 punts i 4 rebots) i un magnífic Hernández Sonseca, el millor del partit amb 24 p i 10 r, va passar per damunt del Tau fins a tenir un 88-69 a l’inici de l’últim quart.

El Tau, però, no es va resignar i, després que Mallet se’n va anar a la banqueta lesionat, va reaccionar amb 10 punts seguits de Teletovic i es va acostar fins a un 100-97. Llavors, però, Wright i H. Sonseca van sentenciar amb 4 tirs lliures (104-97).

Al seu torn, el Barça, que ha guanyat en les seves 6 visites a la pista del Zalgiris, va fer valer un bon nivell defensiu i l’encert en atac al primer i tercer quarts per imposar-se amb autoritat a un conjunt lituà lluitador però limitat, que encara no ha guanyat cap partit.

Lakovic (22 punts, amb 5/5 triples), Navarro (14 p i 5 assistències), Santiago (11 p i 11 r) i Andersen (11 p i 7 r) van ser els més destacats d’un Regal Barça que sempre va dominar el marcador, amb una màxima diferència de 21 punts (52-73) i que només va passar alguns problemes a l’inici del tercer quart (38-40). Tot seguit, però, Navarro i Lakovic ja van deixar el partit encarrilat amb un 48-64 al final del tercer quart.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.