Esports

La Penya segueix sense poder amb els equips grans

No hi ha manera. El Joventut continua sense poder imposar-se a cap dels altres quatre equips de l’ACB que juguen l’Eurolliga, després que ahir va perdre a la pista del Reial Madrid per 100-88. Amb aquesta derrota, la primera fora de Badalona a l’ACB en els últims nou partits, l’equip de Sito Alonso baixa del tercer al cinquè lloc, ja que té pitjor basket average que el Madrid i l’Unicaja.

El Joventut no va estar al nivell defensiu que necessitava per intentar sorprendre un Madrid que venia de perdre a Bilbao (ACB) i al Palau (Eurolliga). Tot i així, la Penya va plantar cara i va tenir opcions fins al final del tercer quart (69-64). Després, però, els verd-i-negres van ser incapaços d’aturar l’allau ofensiva del Madrid, que aquest cop no va tenir com a principals referents Bullock i Reyes. Ahir, els botxins de la Penya, que va encaixar 31 punts a l’últim quart, van ser sobretot Hervelle (22 p. i 36 de valoració) i Van den Spiegel (12 p.), tot i que Massey, Mumbrú, Tomas i Raül López també van fer una bona aportació.

La Penya va tenir una bona sortida (2-8 i 7-12) i després va aguantar les envestides del Madrid (46-37) i fins i tot, de la mà de Ricky Rubio (15 p. i 10 assistències) i Jasaitis (14 p.), va tornar a avançar-se amb un 55-56 i un 57-59 a la meitat del tercer quart. Però per abatre el Madrid faltava més intensitat defensiva que la que va mostrar el Joventut, més força interior i també més activitat i encert per part de Mallet (3 p.). I va arribar la derrota. La Penya segueix guanyant tots els rivals menys Tau, Barça, Madrid i Unicaja.

També ahir: Unicaja - G. Canària (91-78) i Cajasol - Bilbao Basket (80-66). Avui juguen els altres dos equips catalans de l’ACB. El Barça visita l’Estudiantes (12.30 h, 33) i el Ricoh Manresa rep el CAI Saragossa (12.15 h).

D’altra banda, l’Olesa Espanyol no va poder trencar els pronòstics i va perdre ahir amb el Ros Casares per 86-69 (41-37) a les semifinals de la Copa de la Reina que es disputa a Salamanca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.