Esports

Rosell esperava "rumors i petites mentides'", però no que Ingla "gastés diners" a investigar-lo

El candidat promet "no parlar" dels seus rivals electorals

El candidat a la presidència del Barça Sandro Rosell ha assegurat avui que durant la precampanya i la campanya electoral, que comença avui, s'esperaven "rumors" i "'petites mentides'" entre els candidats, però no que el seu rival Marc Ingla "gastés diners" en viatges o peticions al Brasil per investigar una de les seves empreses i la seva possible participació en un cas de corrupció.

Rosell ha respost així a la presentació que Ingla va fer ahir d'un dictamen d'un despatx d'advocats brasiler que va encarregar per demostrar la seva implicació en un procés judicial.

L'exvicepresident blaugrana ha recalcat que, amb tot, és "bo" que en parlin "tot i que sigui per mal". "El que puc respondre és per què fem les coses, per què ho fan els altres se m'escapa. Si fent això està faltant la resta, primer al que ataca, i després al qual omet. Seguirem amb el nostre projecte", ha destacat.

Pel que fa que la campanya hagi començat amb la sensació que serà un "3 contra 1", amb Ingla, Ferrer i Benedito "lluitant" contra ell, ha demanat que es converteixi en un "quatre a favor del Barça". "Nosaltres no farem res contra ningú, sinó a favor del Barça. Cal explicar al soci el que volem per a cadascuna de les àrees", ha manifestat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona