Esports

Mourinho, sancionat amb 25.000 euros per fer declaracions contra el Roma

L'Inter també haurà de pagar 25.000 euros més per les paraules del tècnic

El tècnic del Reial Madrid i exentrenador de l'Inter de Milà, José Mourinho, ha estat sancionat per la Federació Italiana de Futbol (FIGC) amb una multa de 25.000 euros després de les declaracions contra el Roma que va realitzar en acabar la final de Copa Itàlia disputada el 5 de maig passat. Segons ha informat avui la FIGC en un comunicat, el club interista també haurà de pagar 25.000 euros més per les paraules que va pronunciar el tècnic.

Hores després de guanyar la Copa Itàlia contra la Roma, Mourinho es va referir als suposats diners que el conjunt giallorosso s'estalviaria amb primes per la derrota i a la possible sortida que podria donar-li. "Qui sap si ara que la Roma s'ha estalviat el premi per la Copa està disposat a donar alguns diners de més al Siena per derrotar-nos", va comentar llavors Mourinho en relació al partit Inter-Siena de l'última jornada de Lliga, una trobada clau per determinar qui es faria amb el títol.

Aquesta multa se suma a la llista de sancions per a José Mourinho a Itàlia, on ja va haver de pagar 13.000 euros el passat mes de febrer per insultar i pegar un periodista. Aquell mateix mes, va ser sancionat amb altres 40.000 euros i tres partits per fer gestos a l'àrbitre, creuant els seus canells per simular unes esposes, durant una trobada entre el seu equip i el Sampdoria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.