Esports

Aficionats del Milan obliguen Ronaldinho a abandonar una discoteca

Els seguidors li recriminen que estigui de festa en comptes d'estar descansant abans d'un entrenament

Alguns aficionats del Milan van obligar el davanter brasiler Ronaldinho a abandonar una discoteca després de recriminar-li que estigués de festa en comptes d'estar descansant abans d'un entrenament.

Concretament, i segons informa el diari italià La Gazzetta dello Sport, l'exjugador del Barça estava en plena festa amb el seu company d'equip Dida en un local de Milà quan van coincidir amb un grup de seguidors, que en lloc de demanar-li els habituals autògrafs van mostrar-li el seu descontentament per la manera com es comportava.

Els dos futbolistes van decidir aleshores abandonar el local. La setmana passada el Milan va perdre tots els partits que va jugar als Estats Units en la fase de preparació del campionat de Lliga.

El juny passat, el primer ministre italià i propietari del Milan, Silvio Berlusconi, va fer prometre a Ronnie davant dels seus companys que aquesta temporada es comportaria com un autèntic professional.







Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.