Esports

El Barça viatja a Kuwait per jugar un amistós després de guanyar el Mundial de clubs

Algunes de les estrelles blaugrana no participaran en el partit per poder assistir a la gala de la FIFA a Ginebra

Campionat i glòria internacionals després del Campionat del Món de Clubs d'Abu Dhabi no seran sinó un reclam més per al nou compromís que espera a l'equip que dirigeix Josep Guardiola de forma immediata. Després de la victòria contra l'Estudiantes de La Plata, l'equip es desplaça fins a Kuwait per disputar aquest dilluns un partit amistós contra el Kazma Sporting Club, contractat ja amb anterioritat, que representarà uns dos milions d'euros per a la tresoreria del club.

Els futbolistes del Barça van poder celebrar el triomf el mateix dissabte a la nit a Abu Dhabi en un ambient reservat, mentre en un altre lloc la directiva i invitats feien també una festa.

Guardiola no podrà alinear a Kuwait les seves estrelles, com Messi i Xavi, que aniran a la gala dels premis FIFA al millor jugador del món, com Iniesta i Dani Alves. L'entrenador del Barça ha hagut d'incorporar a última hora els joves del planter Víctor Vázquez, Marc Bartra, Andreu Fontàs, Thiago Alcántara i Oriol Romeu.

L'expedició del FC Barcelona tornarà dilluns a la matinada per iniciar les vacances de Nadal, tot i que per a diversos jugadors hi haurà la cita del dia 22 entre Catalunya i Argentina. El primer equip tornarà als entrenaments el 28 de desembre a la tarda i el pròxim partit de Lliga serà el 2 de gener contra el Vila-real al Camp Nou.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.