Esports

Márquez renova amb el Barça fins al 2012 i assegura que "mai" havia vist en perill la seva continuïtat

El defensa mexicà pensa en el club blaugrana per finalitzar la seva carrera esportiva

El defensa del Barça Rafa Márquez ha signat aquest dilluns la renovació amb el club per dues temporades més –fins al 30 de juny del 2012–, amb una clàusula de rescissió de 100 milions d'euros, i ha assegurat que "mai" ha vist perillar la seva continuïtat, tot i que les negociacions s'han prolongat durant mesos.

"Sabia que tot i que al principi hi va haver diferències, arribaríem a un acord", ha assegurat Márquez, "content" després d'assegurar-se dues temporades més al Barça perquè, ha dit, "quan tens estabilitat en la teva feina et sents molt més tranquil".

Márquez, que té 30 anys, ha promès que mantindrà "una mentalitat molt forta" amb l'objectiu de "seguir rendint al màxim nivell" per donar "pràcticament per finalitzada" la seva carrera esportiva al conjunt blaugrana, al qual va arribar el 2003. Márquez també s'ha imposat el repte de "seguir lluitant per ser titular, malgrat que els companys estan en un moment òptim".

El mexicà, acompanyat pel seu representant, Jorge Mendes, ha formalitzat la seva renovació en una reunió a les oficines del FC Barcelona amb el president del club, Joan Laporta; el vicepresident esportiu, Rafael Yuste; el director general, Joan Oliver; el secretari tècnic, Txiki Begiristain; i el director de futbol, Raül Sanllehí.

El president del club, Joan Laporta, ha celebrat la continuïtat de Márquez, "un jugador emblemàtic que ja té un palmarès excel·lent i que ha demostrat la seva enorme qualitat esportiva i humana".

La renovació de Márquez és la vuitena a l'actual plantilla els últims cinc mesos, després de les signatures de Touré, Valdés, Pedro, Messi, Puyol, Abidal i Iniesta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.