Esports

Pochettino recupera efectius per al partit contra el Getafe

La notícia més positiva és el retorn del lateral esquerre David García

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, podrà comptar amb la seva plantilla pràcticament completa –amb l'excepció dels lesionats Javi Márquez i Iván de la Peña– amb vistes al partit d'aquest diumenge contra el Getafe.

La notícia més positiva és el retorn del lateral esquerre David García, que ha estat de baixa des del passat 3 de març per una lesió muscular al bessó esquerre. El defensa ha completat els últims entrenaments al mateix ritme que la resta de companys i podria tornar a la convocatòria.

Un altre aspecte positiu per al tècnic espanyolista és el retorn del central Víctor Ruiz. El del planter, que va ser expulsat contra el Valladolid, no va poder jugar l'últim partit per sanció. Llevat de contratemps d'última hora, el defensa català tornarà a ser titular a l'eix de la saga.

Pochettino, que en nombroses jornades s'ha vist obligat a servir-se del filial per completar la convocatòria, en aquesta ocasió haurà de deixar fora de la llista de convocats més d'un integrant de la primera plantilla ja que compta amb més de 18 efectius.

Les úniques baixes per al partit d'aquest diumenge són les de Javi Márquez, que es recupera d'una fractura al peroné de la cama dreta, i Iván de la Peña, que segueix recuperant-se de l'operació a la qual va ser sotmès fa gairebé dos mesos per resoldre els seus continus problemes musculars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.