Esports

Cyril Despres guanya el Dakar en motos i Carlos Sainz en cotxes

Marc Coma queda en 15è lloc i Pedregà aconsegueix pujar al podi com a tercer classificat en quads

El francès Cyril Despres (Yamaha) ha recuperat el tron del qual l'havia fet caure Marc Coma (KTM). El pilot establert a Andorra s'ha proclamat aquest dissabte campió de motos del Dakar 2010. El d'Avià, després d'una edició complicada i algunes victòries d'etapa, ha quedat en 15è lloc després d'haver guanyat l'edició de l'any passat.

De fet, Coma i Despres sembla que facin torns. L'any 2005 va guanyar el francès i el 2006 el català li va prendre el títol, recuperat per Despres el 2007. L'any 2008 no es va córrer el ral·li per problemes de seguretat i el 2009, en la primera edició a Sud-amèrica, Coma es va endur la victòria. L'empat a dues victòries que tenien fins ara, per tant, s'ha trencat a favor de Despres.

En cotxes, la victòria ha estat per a l'espanyol Carlos Sainz (Volkswagen), que guanya el raid per primera vegada, i per al seu copilot, el català Lucas Cruz.

El corredor de Navàs Joan Manuel González, Pedregà, ha aconseguit pujar al podi en quedar tercer en la modalitat de quads.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.