Esports

Guardiola: "El derbi serà el partit més dur de tots"

Assegura que des que Pochettino és l'entrenador de l'Espanyol, el partit es converteix sempre en el més dur de la temporada.

Tremendament satisfet i orgullós per la victòria del Barça contra el Depor. D'aquesta manera es va presentar ahir Guardiola a la sala de premsa. El tècnic blaugrana va reconèixer que tenia certa preocupació per com respondrien els seus jugadors després d'haver superat les dues finals contra l'Arsenal i el Madrid. Per això valora molt positivament la victòria: "Avui, tenia por per venir d'on veníem, però l'equip ha respost molt bé i els he de felicitar. Els de dalt han ajudat molt, han collat molt i hem fet una gran primera part, en què només ens ha faltat sentenciar".

Guardiola va admetre que just quan podia aparèixer el neguit per la incertesa del resultat, va aparèixer Pedro. "L'1-0 és un resultat molt perillós. Però ha aparegut Pedro, que bola que toca, bola que clava dins. Ha fet 19 gols, ha fet un munt d'assistències i treballa molt. Me n'alegro, perquè és molt bona persona. Els elogis li fan vergonya. Però el cert és que no sé si el president Laporta tindria diners per fitxar-lo". D'aquesta jugada també va elogiar Valdés i Alves: "Víctor s'ho creu tant, això de jugar en els peus, que ens fa estar molt tranquils. I després hi ha Alves, que no sé què feia allà. El fas jugar d'extrem i es queixa, i quan el poses de lateral va i juga d'extrem. Són molt grans i són ells els que decideixen".

Va agrair la gran afluència de públic: "Ens ha demostrat que tenen les mateixes ganes que nosaltres de guanyar la lliga". I va començar a parlar del derbi de dissabte, que considera clau per aconseguir el títol: Des que Pochettino és l'entrenador de l'Espanyol és sempre el partit més dur de la temporada. Serà una autèntica final. Són superintensos, superagressius, en el bon sentit de la paraula. Si són capaços de jugar amb la mateixa intensitat farem un gran pas. Quedaran molts partits encara, però penso que aquest és clau, i haurem de preparar-nos molt bé".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.