Esports

Pochettino: "Tant de bo que aquest partit sigui un punt d'inflexió"

L'Espanyol s'enfronta a un bon Deportivo

Mauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha assenyalat avui que espera que el partit d'aquest diumenge davant el Deportivo de la Corunya sigui "un punt d'inflexió" com va passar en la primera volta.

"A Riazor vam fer un bon partit i vam guanyar meritòriament. No sé si va ser el millor partit de la temporada, però ha estat l'única victòria i davant un rival que està a dalt", ha assenyalat.

En aquest context, Pochettino ha recordat que la passada campanya el partit davant el Deportivo de la Corunya també va ser decisiu: "Vam iniciar una ratxa de deu partits molt bona i vam començar la remuntada per aconseguir la salvació. Vam guanyar vuit partits, en vam empatar un i en vam perdre un altre".

El tècnic ha comentat que el corunyès és un conjunt amb les idees molt clares. "Lotina té una filosofia futbolística que no canviarà. El Deportivo és un equip disciplinat, ben treballat tàcticament i molt vertical. Juga amb molta tranquil·litat", ha manifestat.

Pochettino ha indicat que l'Espanyol aposta per "elaborar una mica més el futbol", mentre que el Deportivo de la Corunya juga "més directe". "El que sigui propietari de la pilota i porti la iniciativa, tindrà més opcions d'emportar-se el partit", ha afegit.

El preparador hispanoargentí ha insistit que l'equip ha de ser "regular a casa", perquè fora no estem sumant. "Els partits davant el Mallorca i l'Athletic de Bilbao han de ser la nostra referència, perquè en aquests dos partits hem donat una bona imatge", ha afegit.

En aquest sentit, ha subratllat que els tres punts són molt importants. "Necessitem fer un bon partit i intentarem jugar bé per aconseguir els tres punts que tanta falta ens fan", ha sentenciat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.