Esports

Gaby Milito renova amb el FC Barcelona fins al 2012

Milito, que farà 30 anys, va arribar al Barça l'estiu del 2007 i ha estat any i mig lesionat

El defensa argentí del FC Barcelona, Gabriel Milito, ha renovat avui el seu contracte amb el club blaugrana fins al 2012, perllongant una temporada més la seva vinculació amb l'entitat, i mantindrà la clàusula de rescissió en 90 milions d'euros.

Així, el president Joan Laporta deixa un altre jugador renovat abans que expiri el seu mandat el pròxim 30 de juny. Així, el '18 'del Barça, que acabava contracte a l'estiu del 2011, ha allargat la seva relació fins al 2012 i, a més, ha deixat la porta oberta a signar per un any més.

Milito, que el 7 de setembre farà 30 anys, va arribar al Barça l'estiu del 2007, procedent del Saragossa. En aquesta última temporada, una vegada recuperat de la greu lesió que va tenir al genoll i que el va mantenir més d'any i mig fora dels terrenys de joc, ha disputat 11 partits de Lliga, 5 de Champions i 1 de Copa del rei.

En declaracions a Barça TV, el central ha subratllat que es "immensament feliç". "Després d'haver patit tot el que he patit això és la glòria. Sempre he dit que aquest és el millor equip en el qual he estat mai, ara me'n vaig de vacances amb una satisfacció infinita d'haver aconseguit aquesta lliga i perquè em trobo en molt bona forma", ha manifestat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.