Esports

Nakamura, a punt de ser de l'Espanyol

La premsa japonesa publica que els representants del migcampista japonès Shunsuke Nakamura han arribat a un principi bàsic d'acord amb l'Espanyol

La premsa japonesa publica que els representants del migcampista japonès Shunsuke Nakamura han arribat a un principi bàsic d'acord amb l'Espanyol perquè el futbolista jugui a la Lliga espanyola les dues properes temporades.

"El somni del jugador es farà realitat molt aviat", ha pronosticat el diari Sports Hochi sobre el futur del jugador, que va passar tres temporades al Reggina italià abans de fitxar pel Celtic de Glasgow i que al Japó és considerat el millor jugador de l'equip nacional.

El seu agent va arribar a Barcelona el 13 de juny per negociar amb Ramon Planes, director esportiu de l'Espanyol, i el conseller Germán de la Cruz, un acord que, segons han indicat fonts del club, està a punt de tancar-se.

L'Espanyol va mostrar el seu interès per Nakamura, de 30 anys, el mes passat, i per això Planes va viatjar en secret al Japó. Aleshores el club va proposar un contracte de dues temporades per al jugador, dada que s'ha mantingut en les negociacions a Barcelona.

Nakamura, nomenat el 2007 millor jugador de la Lliga escocesa de futbol per l'Associació de la Premsa Esportiva d'Escòcia, ha finalitzat el seu contracte amb el Celtic de Glasgow aquest mes i ha apuntat també la possibilitat de tornar al seu primer club, el Yokohama Marinos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.