Esports

'Que tremoli l'estadi'

La sala París del Camp Nou ha acollit aquest divendres la presentació del Catalunya-Argentina, que es disputarà el 22 de desembre a l'estadi blaugrana

Que tremoli l'estadi. És el desig convertit en lema que s'ha de fer realitat al Camp Nou el pròxim 22 de desembre, quan es jugarà el partit entre Catalunya i Argentina. Un lema inspirat en un dels versos més coneguts d'Els segadors, que diu: Que tremoli l'enemic / en veient la nostra ensenya.

Les entrades per fer tremolar el Camp Nou es vendran a preus que oscil·laran entre els 15 i els 35 euros, i s'han establert descomptes especials per als clubs catalans federats i per a la gent amb Carnet Jove.

El president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, ha explicat que l'organització i celebració d'aquest partit costa gairebé d'un milió d'euros, tot i que aquesta xifra pot acabar reduïda a zero "si l'estadi s'omple".

Així, la cita per veure l'estrena de Johan Cruyff com a seleccionador català s'ha fixat a les 20.30 hores del 22 de desembre al Camp Nou i, segons les paraules de l'holandès, Catalunya comptarà amb una selecció de nivell on no podran ser-hi jugadors de categories inferiors "perquè sigui un partit de veritat".

En aquest sentit, durant l'acte de presentació, a la sala París de les instal·lacions blaugranes, Cruyff, que no ha volgut revelar la convocatòria oficial, ha assegurat que intentarà fer el millor equip possible i que per això farà una llista de convocats més reduïda".

El seleccionador català, que torna a la banqueta després de tretze anys d'absència, ha desitjat que la selecció dugui a terme un futbol amb el segell característic del Dream Team.

"Esperem que Catalunya jugui com el Dream Team, no és cap vergonya, estaria encantat, encara que no m'importaria que juguessin com els de Guardiola", ha comentat Cruyff.

La selecció argentina, que tindrà la baixa del seu seleccionador, Diego Armando Maradona, per la sanció que li va imposar la FIFA, tindrà la baixa de Mascherano, que no ha rebut el permís del Liverpool. En el seu lloc està citat Ever Banega, el jugador del València.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES