El Nàstic supera el Sevilla Atlètic per 3 a 1

Futbol

El Gimnàstic ha tornat a guanyar set setmanes després en derrotar per 3-1 el Sevilla Atlètic, que ha demostrat perquè és l'últim de la classificació, en un partit en què els locals han patit excessivament tot i aprofitar els errors defensius de l'equip de Fermín Galeote.

El primer gol del partit ha arribat de penal. El local Yedra ha agafat clarament Fali dins l'àrea, de manera que Martínez Franco ha assenyalat penal. Perotti ha fallat el llançament però el col·legiat l'ha fet repetir, amb el consegüent empipament del públic assistent. A la segona Perotti no ha fallat (0-1).

El Nàstic, ferit, ha lluitat per aconseguir l'empat. Primer ho ha intentat Moisés dins de l'àrea. Després del córner, Yedra esmenava el seu penal (1-1).

El segon gol dels de Tarragona l'ha fet Moisés en rematar des de l'esquerra (2-1).

La segona meitat ha començat amb una clara oportunitat de Víctor, que ha entrat en velocitat des de l'esquerra sortejant rivals, però el seu tir ha marxat per l'esquerra de la porteria de Mario. Minuts després, una jugada de Jordi Alba per la dreta ha acabat amb una pilota al punt de penal que el propi Víctor no ha estat capaç de rematar. El Nàstic perdonava i el Sevilla Atlètic avisava tímidament a la contra.

Al minut 86 Víctor ha sentenciat després d'un centre des de la dreta, batent de cap el porter sevillista (3-1).