El Girona s'imposa al Castelló (1-0) amb un gol matiner

Segona divisió

Un gol d’Arnal en el primer minut de partit en rematar de cap una centrada des de la dreta li va donar la victòria al Girona davant el Castelló (1-0). Durant la resta de la primera part l’equip de Raül Agné va tenir alguna ocasió d’ampliar el marcador, però a la segona part, llevat d’un lliure indirecte dins l’àrea visitant al minut 53, el Castelló va tenir el control però sense crear veritables ocasions de perill.

Retorn a l’escenari de l’ascens
Per la seva banda, el Nàstic té aquest diumenge (12 h, Canal +) un difícil escull al camp del Xerez, on els tarragonins van aconseguir l’ascens a Primera fa tres anys. Ngal finalment ha entrat a la convocatòria del Nàstic, que també recupera Diop. Són baixes Moisés i Campano. L’equip de Ferrando buscarà guanyar dos partits seguits per primer cop aquesta temporada i el Xerez es posarà líder si supera els tarragonins, informa J.A. Pérez.