El Nàstic deixa escapar 2 punts davant l'Hèrcules

2ª Divisió

Sis partits sense vèncer. És el balanç del Nàstic després d'empatar contra l'Hèrcules al Nou Estadi (2-2). Els grana han estat els grans dominadors a la primera meitat i se n'han anat al descans amb un 2-0 a favor gràcies al doblet aconseguit per N'Gal.

L'equip de César Ferrando ha sortit com una moto i en només 40 segons Serge N'Gal ja ha donat el primer avís amb una gran jugada personal. Al minut 5, però, el camerunès no ha perdonat i ha afusellat el porter Calatayud després de rebre una bona passada de Diop. Poc abans d'arribar al descans, el Nàstic ha tornat a marcar amb un nou gol de N'Gal.

No obstant, tot just començar la represa, l'Hèrcules ha sortit en tromba i als quatre minuts Tote ha escurçat distàncies per l'Hèrcules. El Nàstic ha seguit buscant amb insistència el tercer, però ha estat l'equip alacantí qui ha aconseguit marcar el definitiu 2-2 mitjançant Rubén Navarro.