El Nàstic guanya el Rayo i s’acosta a la zona alta de la taula

Segona Divisió

El Nàstic va derrotar ahir el Rayo (3-1) al Nou Estadi i ja és setè, a només 2 punts de la zona d’ascens. Aquest triomf permet els granes somiar amb la zona més alta de la classificació i afrontar amb tranquil·litat el paquet dels propers set o vuit partits, que el tècnic, César Ferrando, ha qualificat de claus per conèixer on serà l’equip a final de temporada.

Ferrando va proposar un partit vistós i molt seriós, amb una aposta de nou pel 4-4-2, amb Víctor i Moisés com a referents en atac. Després d’uns minuts de tempteig i d’un avís de Rubén Reyes, el Rayo es va avançar amb un gol d’Aganzo a la sortida d’un còrner. Només 2 minuts després, però, Víctor Casadesús va fer un gol per l’escaire i va empatar el partit. Ja a la segona part, amb un Nàstic a l’atac i un Rayo a la contra, van arribar les jugades de més perill, que es van arrodonir amb el gol de Redondo després d’una assistència de N’Gal i el de Jandro, sol davant de Cobeño, per sentenciar amb el 3-1.