El Nàstic goleja el Girona (3-0)

El Gimnàstic s'ha emportat el derbi català davant el Girona en un partit en què ha mostrat més qualitat individual davant de l'ordre tàctic dels de Raúl Agné, i ha aconseguit un resultat ampli (3-0), que el situa en les posicions de privilegi de la classificació.

El derbi començava entretingut i amb ocasions i arribades per als dos equips. El primer gol ha arribat abans del primer quart d'hora de partit, després d'una jugada de Jordi Alba per la dreta. El jove jugador ha centrat al punt de penal, on estava Víctor Casadesús, que ha rematat de cap.

El partit ha estat obert en tota la primera meitat, amb un Nàstic amb més qualitat però molt anàrquic i desordenat que creava ocasions de gol amb relativa facilitat, i amb un Girona potser amb menor qualitat però amb molt ordre i criteri sobre el terreny de joc. Finalment la qualitat s'ha imposat a l'ordre i Mingo després d'una jugada per la banda ha estat abatut dins de l'àrea. La pena màxima ha estat transformada per Jandro establint el 2-0.

La segona meitat s'ha iniciat amb el Nàstic defensiu, intentant mantenir el resultat, i amb un Girona que buscava la porteria de Rubén. De fet ha tingut dues clares ocasions en els primers minuts per retallar distàncies.

Els de Ferrando s'han dedicat fins al final del partit a tocar i tocar la pilota, deixant escasses opcions al Girona i buscant la seva oportunitat a la contra, cosa que arribaria quan faltaven deu minuts per al final, després d'una gran jugada personal de Víctor que ha deixat la pilota perquè Gibanel establís el 3-0 definitiu.