El Girona aconsegueix remuntar un 2-0 al camp del Xerez després de passar-se el dia a l'aeroport del Prat

Esforç titànic amb premi per als jugadors del Girona Futbol Club. L'equip ha aconseguit remuntar un 2-0 i empatar 2-2 en el partit al camp de Xerez després d'un dia de malson, la major part del qual han passat a l'aeroport del Prat, esperant un avió que substituís el xàrter que havien llogat, la tripulació del qual s'ha intoxicat.

Els jugadors s'han passat sis hores a l'aeroport, pendents de les gestions de la companyia aèria a la qual havien contractat el xàrter i pujant i baixant de l'autobús que els havia de portar des de la terminal fins a l'aparell. Després de la incertesa i la tensió, han aconseguit sortir cap a Jerez de la Frontera cap a les cinc de la tarda, havent pactat amb l'àrbitre i els amfitrions que els esperarien i que retardarien l'hora del matx, que inicialment estava previst per a dos quarts de set i que finalment ha començat a tres quarts de vuit.

L'equip gironí ha tingut el temps just d'anar de l'aeroport andalús fins al camp i sortir al terreny de joc. En aquestes condicions, ràpidament els han clavat un gol: ha estat Antoñito, al minut 13. Han arribat al descans amb un 2-0 i tot en contra, ja que a més estaven jugant a casa del líder de 2a A.

Finalment, però, els andalusos s'han confiat i els gironins han reaccionat amb fúria quan quedaven menys de deu minuts de partit i han marcat un gol al minut 84 i un altre en el minut 91, ja en temps afegit.