El Nàstic empata 1-1 amb l'Alabès a Vitòria

Futbol

L'Alabès i el Nàstic de Tarragona han empatat aquest dissabte, en la 15a jornada de 2a A, després de jugar un partit molt igualat que s'ha acabat amb un 1-1 al camp de Mendizorroza.

La primera oportunitat de gol ha estat per al senegalès Diop, del Nàstic, però el porter Nico Bonís l'ha aturat. Tanmateix, Jandro ha recollit la pilota rebutjada pel porter dels bascos i ha marcat el gol dels tarragonins, al minut dos del matx.

Després de diversos intents dels dos equips, al minut 20 l'Alabès ha pogut vèncer el domini del Nàstic i ha anat prenent la iniciativa. Els tarragonins, amb una bona defensa, ha resistit bé fins al minut 42: en aquest precís moment, el davanter malagueny de l'equip vitorià, Javi Guerra, ha marcat l'1-1 que ja ha quedat com a definitiu.