El Girona guanya el tercer partit seguit a Montilivi

Segona divisió

El Girona es va imposar al cuer, el Sevilla Atlètic, per 1-0 ahir a l’estadi de Montilivi i suma 3 punts que permeten a l’equip de Raül Agné de mantenir-se a la zona mitjana de la classificació de la Segona Divisió, més a prop en punts als llocs d’ascens que a les posicions de descens. Aquest és el tercer triomf consecutiu, tots per 1-0, dels gironins a casa, després de superar dos equips de la part alta de la taula, el Saragossa i l’Hèrcules.

Per al Girona és vital fer-se fort a Montilivi i per ara ho està aconseguint, ja que en aquest escenari els gironins només han encaixat dos gols en set partits. L’únic gol del partit d’ahir el va aconseguir Jito, que va aprofitar el rebuig del porter Ruyales en el llançament de penal que havia fet el mateix jugador del Girona als 21 minuts. Fins llavors, els catalans no havien generat perill, però després sí que Jose i Jito van deixar escapar dues ocasions. A la segona part van dominar els sevillistes davant un Girona amb poca capacitat de decidir, però almenys els d’Agné van poder mantenir l’avantatge.