Esports

'Yokoso' Nakamura!

El jugador japonès de l'Espanyol és presentat al Nou Estadi de Cornellà

Shunsuke Nakamura ja és oficialment jugador de l'Espanyol. El centrecampista japonès ha estat presentat al nou Estadi de Cornellà-el Prat davant d'unes 7.000 persones i d'una gran expectació mediàtica. Així ho demostren els 30 periodistes japonesos que estaven acreditats per a l'ocasió.

El president de l'entitat blanc-i-blava, Dani Sánchez-Llibre, ha presentat el jugador amb un Yokoso, que vol dir benvingut en japonès, tot i que ha confessat que aquesta paraula "li han escrit".

El japonès, de 31 anys i que portarà el número 7 a la samarreta, ha reiterat que la seva il·lusió era jugar en un equip de la Lliga espanyola.

Nakamura ha estat el primer futbolista presentat al nou estadi, que s'inaugurarà oficialment el proper 2 d'agost en un partit que l'Espanyol jugarà contra el Liverpool.

Divendres passat uns 300 seguidors blanc-i-blaus es van acostar a l'aeroport del Prat per rebre el futbolista japonès. Mai un fitxatge de l'Espanyol havia generat tanta expectació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.