Esports

La Caixa nega que hagi finançat el fitxatge de Cristiano Ronaldo

El seu director general afirma que el crèdit per Cristiano Ronaldo l'han donat el Santander i Caja Madrid

La Caixa ha negat haver finançat el Reial Madrid per pagar el fitxatge de Cristiano Ronaldo. Ho ha assegurat aquest dimarts Joan Maria Nin, director general d'aquesta entitat financera catalana.

En unes declaracions a TV3, Nin ha confirmat aquest extrem i ha recordat que "dues entitats financeres espanyoles (Caja Madrid i el Banco Santander)" han manifestat públicament la intervenció en aquest fitxatge. Tot i això, aquestes dues no són les úniques, ja que en l'operació també n'han col·laborat "d'altres", sense revelar la seva identitat.

Dit això, Nin ha afirmat que La Caixa està disposada a refinançar el Barça perquè és una entitat que té un model social i de valors que funciona.

En tot cas, el director general de La Caixa ha explicat que desconeix si s'arribarà a un acord perquè el refinançament del crèdit depèn d'altres entitats i del mateix Barça.

Nin es refereix al fet que el Barça necessita renegociar el crèdit sindicat que té subscrit amb diverses entitats i que està dividit en dues branques. La primera suposaria un crèdit de 35 milions i la segona, formada per una línia d'avals, arribaria als 120 milions d'euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES