Esports

El Joventut cau apallissat davant el Tau Ceràmica (99-65)

Lliga ACB

El Joventut va perdre ahir a la pista del Tau per 99-65, en una de les pitjors desfetes de l’equip verd-i-negre de les tres últimes dècades. Ricky Rubio no va jugar en tota la segona part per uns problemes a l’esquena, però val a dir que al descans la Penya ja perdia per un contundent 49-27.

El més recriminable no és la derrota –la tercera seguida–, sinó l’actitud dels jugadors del Joventut, que després de la represa van tirar la tovallola, i davant del Tau, que també venia de dues derrotes però que tenia moltes ganes de reaccionar, això es paga amb una pallissa i una sensació de ridícul.

Pau Ribas, Bogdanovic i Hernández Sonseca van salvar els seus números, però el Joventut no va existir mai com a equip. Sense encert en atac contra el mur vitorià i amb mil i una llacunes en defensa, la Penya va ser una presa fàcil per a l’equip d’Ivanovic, que ha agafat moral de cara als enfrontaments de quarts de l’Eurolliga de dimarts i dijous que ve al Palau Blaugrana. Rakocevic, Mickeal, Splitter i Teletovic es van posar les botes davant la defensa badalonina.

També ahir, Unicaja Fuenlabrada (91-78). El Ricoh i el Barça s’enfronten avui (12.15 h, 33) al Nou Congost. L’equip blaugrana necessita el triomf per no cedir més terreny al Tau, i els manresans, per augmentar les seves opcions de jugar els play-off.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.