Esports

Cristian Álvarez: "Pochettino m'ha inculcat el valor sentimentals dels derbis"

El porter de l'Espanyol admet que de vegades fa la sensació que el Barça és un equip invencible, però l'experiència els diu que no n'hi ha cap que ho sigui

Cristian Álvarez defensarà la porteria de l'Espanyol per la sanció de Kameni. Serà el seu segon derbi després d'una mala experiència en l'anterior, quan hi havia en joc la copa del Rei.

El jove porter argentí viu la seva segona temporada a l'Espanyol, però ja sap què significa guanyar el derbi. "Sé com sent la gent de l'Espanyol aquests partits. Pochettino m'ho ha inculcat, i més enllà dels aspectes tàctics, el component sentimental juga un paper molt important i ens dóna aquell plus extra quan ens enfrontem amb el Barça".

Álvarez ha negat que vulguin guanyar perquè el Barça no sigui campió de lliga. "Ens encantaria guanyar, però no per això, volem guanyar per la nostra gent i les repercussions posteriors no són cosa nostra", va dir.

Cristian, que va confessar que no va començar a pensar en el derbi fins que va acabar el partit del Racing, sent un batibull d'emocions en aquests partits. "Són enfrontaments molt bonics per a tots els futbolistes, però lamentablement em toca jugar-lo per la sanció a un company".

Les bones actuacions de l'exjugador del Rosario Central en els partits que Kameni va estar en la copa d'Àfrica, li han permès recuperar un prestigi guanyat a còpia de superació i entrenaments. Cristian se sent segur, tranquil i confiat, malgrat la fortalesa del rival.

"De vegades fa la sensació que el Barça és invencible, però per experiència sabem que en futbol no hi ha cap equip que ho sigui. Som un bon equip, i històricament hem donat guerra en els derbis. Per història i per motivació, segur que farem un bon partit".

Comparteix nacionalitat amb Messi, a qui considera el millor jugador del món. "Està un nivell per sobre de tots, però sense ell el Barça també funciona com a equip".

Tanmateix opina que aquest és un bon moment per afrontar el derbi, tot i que considera que el Barça hi arriba en el seu millor estat de forma. "Estan jugant a un nivell altíssim, però els derbis sempre són imprevisibles".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.