Esports

Schuster, més al límit

Reial Madrid

El Madrid està a la vora del col·lapse després de sofrir una nova derrota (1-0) ahir davant el Valladolid. Després de la doble patinada davant el Juventus i l'eliminació copera davant un Segona B, els dirigents blancs es veuen ara privats d'un dels pocs arguments defensius que els quedaven: els dos punts que els separaven del liderat, que avui en poden ser cinc, abans que el Madrid hagi d'afrontar l'infernal calendari que l'espera a partir del 25 de novembre, jugant-se el pas a vuitens de la Champions i amb enfrontaments amb el Getafe, el Sevilla, el Barcelona, el València i el Vila-real.

Uns rivals que, a la vista del joc i el garbuix mental que està exhibint l'equip blanc, tenen moltes possibilitats d'empènyer de forma definitiva el Madrid a l'infern. Caldrà veure ara com reacciona la directiva, si decideix destituir Schuster, tal com havien acordat, o si li donen una última oportunitat, conscients que el seu cessament deixaria exposats el president i el director esportiu a les reaccions irades de l'afició.

Al José Zorrilla, no hi va haver un apunt de reacció, el Madrid va ajuntar més les línies en un clar gest de no voler perdre el partit i fins i tot va cedir el control de la pilota, un signe de covardia.

Però en tot just dues oportunitats, una rematada de García Calvo que va treure Marcelo sota els pals i el gol de Canobbio als 48 minuts van ser suficients perquè el Valladolid sumés els tres punts amb una facilitat inusitada. Asenjo, porter local, va ser també important en el triomf del seu equip amb diverses intervencions de mèrit a la segona meitat, però el Madrid no va ser mereixedor en cap moment de guanyar el partit, en exhibir una mediocritat insultant per als seus aficionats.

Derrota del València
El València va perdre a Mestalla amb l'Sporting (2-3). Morán (20'), Barral (52') i Castro (81') van fer els gols visitants, i Villa (69', de penal) i Mata (90') van marcar per l'equip xe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.