Hugo Sánchez espera celebrar una festa

A Almeria tot està preparat per viure la festa del comiat de l'equip amb la seva afició. El club ha fet promocions per activar la venda de localitats i ofereix a tots els socis adquirir les entrades que vulguin a 15 euros. Tenen l'objectiu de fer una de les millors entrades de la temporada i viure un fi de festa feliç en un partit sense tensions. Les penyes s'han mobilitzat per retre homenatge a l'equip després de dues temporades consecutives assolint la permanència, i l'alcalde d'Almeria va convidar ahir a la plantilla i el cos tècnic a un dinar d'homenatge.

Hugo Sánchez ha explicat que ja té decidits els minuts i els segons en què farà els canvis perquè l'afició es rendeixi als peus dels futbolistes Negredo, Bruno i Iriney, que abandonaran la disciplina del club el 30 de juny. Negredo torna al Real Madrid, Bruno ha fitxat pel Betis, i Iriney també és a punt de recalar al Ruiz de Lopera.

Tot plegat, una escenificació festiva en la qual volen que l'Espanyol jugui el paper de comparsa. «L'Espanyol està virtualment salvat i vindrà a assegurar els punts que li falten. Nosaltres també volem guanyar per oferir la victòria a l'afició, i tot indica que serà un partit molt obert i interessant.»

Un equip amb reminiscències blanc-i-blaves

La presència dels exjugadors de l'Espanyol Bruno Saltor, Carlos García i Albert Crusat, i la tasca feta per Paco Flores a l'Almeria quan encara militava a segona divisió en la configuració de la base de l'actual plantilla, converteixen el rival de l'Espanyol en un equip amb reminiscències blanc-i-blaves. Els tres jugadors es van formar als equips inferiors i van debutar amb el primer equip. Bruno ho va fer la temporada 2001/2002 a Montjuïc contra el Rayo en el seu únic partit oficial; Carlos García, al Bernabéu contra el Real Madrid la 2003/2004, i Crusat, en la 2002/2003 també al Bernabéu. Un altre jugador amb passat blanc-i-blau a l'Almeria és Kalu Uche, que va estar dues temporades al filial espanyolista sense jugar cap partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.