Sentiments a flor de pell

L'Olímpic bullirà amb el retorn de Ricky vestit de blaugrana a Badalona

La ferida és oberta i el base haurà d'afrontar el plebiscit de la graderia

Esportivament, el Barça és clar favorit, i més amb la lesió de Clay Tucker

ricky
«Serà un partit especial; vaig estar molts anys allà i me'ls estimo»

Ha arribat el dia. Ricky Rubio trepitjarà avui de nou l'Olímpic de Badalona i centrarà totes les mirades del 150è derbi entre la Penya i el Barça. Un duel que ha aixecat moltíssima expectació i que farà que el DKV Joventut obri la graderia superior del pavelló, habitualment tancada, amb previsió d'un ple a vessar.

Tot i deixar diners a la caixa, el serial enverinat en què va acabar convertint-se la sortida de Ricky de Badalona ha deixat moltes ferides obertes, que en tan poc temps, evidentment, encara no han cicatritzat. I més quan els sentiments són tan forts, ja que Ricky era un dels nens mimats de l'afició badalonina. Uns sentiments a flor de pell no només en la graderia sinó també a la pista, on Ricky també tindrà una prova de foc per abstreure's d'un ambient que s'espera majoritàriament hostil, malgrat que entre la parròquia verd-i-negra hi ha opinions de tota mena. Alguns ho han paït, però d'altres no, i un sector de l'afició ha preparat samarretes amb el lema Ricky, pessetero, se t'ha vist el plumero, i s'esperen també pancartes en un Olímpic que bullirà amb el seu particular plebiscit al voltant del base. «Sé que hi ha gent decebuda, però sé que d'altres em donen suport i m'animen», ha explicat Ricky, conciliador: «Vaig estar molts anys allà i me'ls estimo; em sentiré estrany, però un cop dins la pista només pensaré a guanyar.» Un triomf que, de blaugrana, ja ha assolit dos cops, primer en la final de la lliga catalana (38-62, MVP amb 8 punts, 5 assistències i 15 de valoració), i en la primera volta (92-59, quan va fer 25 de valoració amb 10 assistències). Avui, sobre el paper, els blaugrana tornen a ser clars favorits. Per potencial i trajectòria, i perquè la Penya travessa un mal moment, amb tres derrotes seguides en l'ACB, i té Norel i Tucker lesionats. Fins a última hora, però, s'intentarà que el nord-americà, referent absolut del DKV, pugui jugar. Per si de cas, estan convocats els joves Jelinek i Joan Tomàs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.