Articles

Una Esquerra més forta per una nova Barcelona

Eleccions a ERC (2)

Barcelona s’ha construït els darrers anys a partir del model de ciutat que van dissenyar els partits que des de fa tres dècades governen l’Ajuntament de Barcelona. Un model que en el passat es va associar a l’èxit i a la modernitat i que, en els darrers anys, ha donat mostres evidents d’esgotament, manca d’idees i allunyament de la ciutadania.

Esquerra té ara el deure i l’oportunitat de plantejar un nou projecte per a la Barcelona dels propers anys. Un projecte que torni a connectar i il·lusionar els ciutadans i ciutadanes i que tregui la ciutat del període de desorientació i manca de lideratge en el qual es troba.

La decisió d’Esquerra de no entrar a formar part del govern municipal ha de ser també una oportunitat per fer arribar a la ciutadania un projecte clar i nítid de la Barcelona que volem: un projecte que té les seves arrels en la cohesió social, el republicanisme i la vocació de Barcelona d’exercir sense complexos la seva capitalitat.

El nostre model de ciutat no coincideix amb el del PSC-ICV però tampoc amb el de CiU. El nostre objectiu ha de ser disposar d’una Esquerra prou forta que pugui aplicar el seu model a la Barcelona del present i del futur.

Però, per aconseguir aquests objectius, Esquerra s’ha de plantejar els canvis necessaris per tal d’enfortir-se com a partit i ampliar la seva base social a la ciutat.

Des de la nostra candidatura apostem per una Esquerra que recuperi perfil polític i esdevingui una màquina d’idees al servei d’aquest projecte de ciutat que volem oferir. Que potenciï la participació, aposti per la formació integral de la militància i optimitzi la valuosa tasca que realitzen les sectorials.

Un partit que utilitzi les noves tecnologies per fer arribar el seu missatge a la ciutadania i connectar amb nous sectors socials. Una Esquerra que treballi descentralitzadament als barris de la ciutat i que faci xarxa per tal de millorar la seva base social i electoral a la ciutat. En definitiva, un partit del segle XXI al servei d’una nova Barcelona més justa, republicana i capital dels Països Catalans.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.