Articles

A Barcelona, treball i independència

Eleccions a ERC (i 4)

Presentem a la ciutat de Barcelona una candidatura i  un projecte de Barcelona, pensat a Barcelona i que es decideix a Barcelona. El nostre projecte és un projecte que s’estima la ciutat i la seva singularitat. Barcelona Oberta és un projecte de partit per a un projecte de ciutat, un projecte pensat per a la ciutadania i la sobirania. El projecte de fer de Barcelona la capital dels Països Catalans.

Proposem un programa de treball i independència, un programa de rigor i somni
. Representem el valor del treball perquè sabem que treballar bé és indispensable per progressar com a partit i com a país. El rigor del treball ben fet és l'única possibilitat per al somni de la nostra independència. L’esforç en totes les nostres actuacions és l'única possibilitat per a la plena sobirania.

Proposem una Barcelona d’esquerra d’Esquerra
, perquè som els fills i filles d’emprenedors i emprenedores, perquè som els néts i nétes de treballadors i treballadores. Us presentem un programa tenaç pensat en les classes populars, pensat en la ciutadania que amb el seu esforç i el seu compromís amb la ciutat ha tingut la seva oportunitat a Barcelona i Catalunya.

Volem construir un projecte obert, un partit de 100.000 vots
, un partit central, perquè només així serem capaços de capgirar la situació a la capital del país. Podem anar a les municipals amb un espai clarament diferenciat, amb les mans lliures. Podem decidir el proper govern de la ciutat perquè ara toca la renovació amb un nou model municipal. Un model de ciutat basat en el valor positiu de la identitat, la cohesió social, la catalanitat que connecta amb el món, els valors republicans, la innovació i en el servei a les persones per a la construcció de la seva llibertat. El model basat, senzillament, en el model de Catalunya.

Necessitem el valor de la unitat, l’adhesió de totes i tots, la complicitat de la ciutadania, la participació dels nous i les noves catalanes. Amb el nostre projecte volem sumar, volem sumar accents, volem sumar propostes. Barcelona necessita una ERC oberta al creixement, una ERC del segle XXI, una ERC que coneix els seus electors, que forma els seus militants, funcionant en xarxa, amb equips de barri, innovant en política, en definitiva, l’ERC que escolta i comunica.

Per això presentem el projecte de la Barcelona Oberta
, un projecte per construir entre tots i totes amb treball i independència.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.