Política

Els membres de Fatah a Gaza busquen refugi a Egipte

Hamàs es fa amb el control total de la Franja de Gaza

Diversos centenars de dirigents i seguidors de Fatah a Gaza, territori totalment sota el control de Hamàs, tracten d'amagar-se o fugir a Egipte, mentre que a Cisjordània els membres de la organització islamista són detinguts i també intenten amagar-se.

Les darreres hores han estat especialment dramàtiques per a militants, oficials i polítics pròxims a Fatah, que s'enfronten a una cacera de bruixes per part de Hamàs.

Molts dels fugits formen part de les Brigades dels Màrtirs d'Al Aksa i al cos de Seguretat Preventiva (serveis d'intel·ligència), i fins i tot alguns d'ells són membres de la "Força 17", encarregada de la protecció personal del president palestí, Mahmud Abbas.

Abu Obaid, portaveu dels batallons Azedin Al-Kasam, dirigits per Hamàs, ha informat de l'arrestat de nombrosos oficials i alts càrrecs, entre els quals els comandants de la Seguretat Nacional i el de la unitat d'èlit de la Guàrdia Presidencial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.