Política

Noves imatges de Castro des de fa 4 mesos a la TV

La televisió cubana ha indicat que ha estat una “emotiva, intensa i fraternal trobada” que ha durat gairebé dues hores

La televisió estatal cubana ha difós noves imatges del líder de la Revolució, en una trobada amb el secretari general del Partit Comunista del Vietnam, Nong Duc Manh. El Comandante apareixia dempeus, vestit amb un xandall vermell i blau, conversant de manera animada, somrient i fent broma amb el dirigent vietnamita, tot i que a la cara encara se li notaven de la malaltia que el té apartat de la presidència, que detenta el seu germà Raúl des de fa deu mesos.

La televisió cubana ha indicat que ha estat una “emotiva, intensa i fraternal trobada” que ha durat gairebé dues hores, en què els dos líders han intercanviat opinions sobre temes comuns, en especial de l’àrea llatinoamericà.

Aquestes són les primeres imatges de Fidel Castro emeses per la televisió cubana des del passat 30 de gener, quan es van difondre fragments de la trobada del Comandante amb el seu amic, el president veneçolà, Hugo Chávez. Tot i la llarga convalescència, Castro manté la seva tasca com a articulista al diari oficial Granma, on ja hi ha publicat catorze escrits. De quan i si tornarà al poder, de moment, no obre boca.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.