Política

El vidu de Bhutto rebutja la proposta de Musharraf que li oferia ser primer ministre

El vidu de la exprimera ministra Benazir Bhutto pakistanesa, Asif Ali Zardari, ha rebutjat una oferta del president Pervez Musharraf per convertir-se en cap d'un govern provisional i permetre l'aplaçament d'un any dels comicis de febrer, ha assegurat una font del seu partit.

Diversos col·laboradors de Musharraf han suggerit al copresident del Partit Popular de Pakistan (PPP) la possibilitat de posposar les eleccions legislatives i formar un "ampli" govern nacional donades les circumstàncies del moment, segons la font.

La mateixa font del PPP ha assegurat que Zardari ha deixat clar que no està interessat en cap càrrec governamental en els propers 5 anys.

A més, el vidu de Bhutto ha assegurat als col·laboradors del president que el PPP prefereix una aliança amb la resta de partits després dels comicis del 18 de febrer. Zardari també ha afegit que el seu partit contestarà amb una campanya "d'agitació massiva" si la data electoral no es manté. El PPP té previst iniciar una campanya electoral al parc de Liaquat, a Rawalpindi, prop d'Islamabad, on Bhutto va ser assassinada el passat 27 de desembre.

Encara que Zardari lidera la formació de la seva dona, el candidat a primer ministre és el vicepresident del PPP, Makhdum Amim Fahim.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.